Zakelijke reparaties (B2B)

Niets is meer frustrerend dan wanneer uw computer het niet meer doet op het moment dat u deze het hardst nodig heeft.
In de meeste gevallen weet niemand wat de oorzaak van het probleem is en nog minder wat te doen.
Alfacom Benelux ICT weet dat wel

Wij kunnen u helpen!

Al meer dan 15 jaar ervaring is Alfacom Computer Services gekwalificeerd en heeft de kennis om bedrijven te helpen met het goed onderhouden van de aanwezige hard- en software installaties en de vele verschillende aspecten van hardware, computer, Laptop reparaties en software-PC-ondersteuning tijdens het werken voor publieke- en privé- bedrijven.

Bij Alfacom Computer Services lossen wij al uw computer-en laptop problemen zo snel mogelijk op. Wij bieden een volledige waaier aan diensten van de computer, zoals diagnostiek, reparaties, netwerkbeveiliging, draadloze internet verbindingen, etc. Wij zijn in staat om te werken met uw bestaande installatie(s) of te upgraden, volgens uw individuele wensen.

Wij geven de voorkeur om de computer bij ons aan de winkel Kleiweg 219B, 3051 XJ te Rotterdam te komen brengen, een afspraak is hiervoor niet nodig.
Afhankelijk van de reparatie is een reparatie op locatie ook mogelijk.

De computer laten ophalen en weer retour te brengen na de reparatie behoord ook tot een mogelijkheid. In overleg kan hiervoor een afspraak worden gemaakt.

Bij het ophalen van de computer wordt het computerprobleem met u doorgenomen, en besproken welke informatie op uw computer eventueel veilig gesteld dient te worden.
De computer wordt dan conform afspraken gerepareerd/geïnstalleerd.

Over het algemeen zijn de reparaties voltooid tussen twee à vijf dagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen en omvang van het probleem.

Wij hebben een zeer betaalbaar Onderhoudscontract