PC-Onderhoud, APK

 
Onderhoud en Reparatie

Computer onderhoud en reparatie of een (Algemene Periodieke Keuring), een belangrijk onderwerp voor iedereen die eigenaar is van een Computer of ander Hardware.
Het goed verzorgen van uw pc geeft je zorgeloos pc gebruik en regelmatig
pc-onderhoud houdt ook in dat de prestaties van uw pc optimaal blijven.
Onderhoud en Reparatie

APK CONTROLEPUNTEN

Het alleen onderhouden van uw toetsenbord en muis is niet voldoende.
Juiste pc-onderhoud bestaat uit een aantal verschillende punten.

APK controle werkt zonder het starten van enig O/S waardoor het testen op alle factoren die mogelijke fouten veroorzaken op core-niveau.
Zoals problemen die worden veroorzaakt door device drivers, systeem chipset, geluid of problematische interacties tussen kerncomponenten.
Het testen op fouten die gevoelig zijn voor het gedrag van het systeem.

20 cruciale punten waarop wij u PC controleren tijdens de PC APK controle.

Onderhoud en reparatie, PC-APK dan kunt u via Support verzoek een afspraak maken. Indien u niet de mogelijkheid heeft deze te brengen dan kunnen wij uw apparaat volgens onderstaande voorrijkostentabel  bij u  worden afgehaald en retour gebracht.

20 cruciale punten waarop wij u PC controleren

PlaatsPrijs (€)
Rotterdam20,00
Schiedam20,00
Dordrecht29,50
Spijkenisse29,50
Den Haag30,00 - 35,00
Gouda29,50
Zoetermeer29,50
Leiden45,00
Alphen a/d Rijn35,00
Amsterdam80,00
Breda45,00
Gorinchem40,00
Roosendaal55,00
daar buiten0,50 per gereden kilometer
PC-APK Controle - Plus voor € 60,00 geldt voor onderstaande punten incl. controle - Basic
USB
1394 Firewire
Seriële Poort(en)
Parallel(LPT) poort(en)
Modem (intern)
Toetsenbord
WebCam
Besturingssysteem
Computerbeveiliging
Malware beveiliging

INDICATIE RITEKOSTEN VOOR OPHALEN EN OF BEZORGEN

Uw Computer of Laptop Grondig Reinigen

Uw Computer of Laptop Grondig Reinigen

Net zoals uw auto, uw huis, en zelfs uzelf, moet ook uw computer goed en grondig worden gereinigd om na een tijdje oververhitting en het opbouwen van stof te voorkomen.

HOE VAAK MOET IK MIJN COMPUTER REINIGEN?

Afhankelijk van uw omgeving, kan het nodig zijn om uw computer vaker (of minder vaak) schoon te laten maken. De plaatsing van de Computer is belangrijk om te overwegen; het houden van uw computer op de vloer zorgt voor stof, haar, huid cellen, en tapijt deeltjes. Maar als je je computer boven de vloer houd, b.v. op je bureau, is dit minder gevoelig voor stof om toegang te verkrijgen tot de computer.

Als u rookt in de buurt van uw computer, kan as van sigaretten en chemicaliën zich ophopen in ventilatoren van uw computer en andere plaatsen. Het om de 6 maanden ontdoen van deze dingen in uw computer, kan de prestaties en duurzaamheid van uw computer aanzienlijk verhogen.
Als je een huisdier eigenaar bent, is er geen ontkennen aan van de aanwezigheid van bont van uw huisdier op uw vloer. De binnenkant van uw computer is zeer gevoelig voor verstopping en kan het volgende veroorzaken:

  • het verstoppen van de koelfans en andere gebieden van uw computer.
  • de computer wordt heter dan normaal.
  • de computer wordt enorm traag
  • en componenten in de computer raken beschadigd.

Het is ook niet ongewoon om te eten of naast uw computer te drinken, maar wees ervan bewust dat je je computer en de randapparatuur vaker moet reinigen als je dit doet.

Met dit alles gezegd hebbende, als je jezelf schuldig hebt gevonden aan alles wat hierboven is vermeld, raden wij u het aan uw computer om de 3 tot 6 maanden schoon te laten maken.

Ga dit niet zelf doen tenzij u er verstand van heeft, dit dient zeer zorgvuldig te gebeuren. Gebruik geen stofzuiger, water of andere chemicaliën dit geeft een statische lading, corrosie en kan schade aan de componenten toe brengen.

Wij kunnen het reinigen voor u doen v.a  € 20,- p/computer en v.a. € 25,00 p/laptop.

Wat te reinigenPrijs (€)
Computer uitwendig reinigen20,-
Computer in en uitwendig reinigen55,-
Computer in en uitwendig reinigen inclusief coolpasta vervangen75,-
Laptop uitwendig reinigen25,-
Laptop in en uitwendig reinigen60,-
Laptop in en uitwendig reinigen inclusief coolpasta vervangen95,-
  
Voor speciale coolsystemen dient u vooraf te bellen0104130503

U wilt gebruik maken van onze computer onderhoudsservice. Met het contactformulier kunt u kiezen voor reparatie afleveren, opsturen of haal en breng service.

COMPUTER- HARDWARE REINIGING voor bedrijven

COMPUTER- HARDWARE REINIGING
U HEEFT EEN BEDRIJF?

ALFACOM Benelux kan u van dienst zijn door middel van het reinigen van uw hardware met producten van zeer hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor deze doeleinden. Bel vrijblijvend naar 010-4130503 voor een offerte om een onderhoudscontract aan te vragen. U zult merken dat de prestaties van uw personeel en computers verbeteren. Dit verlengt ook de levensduur van het apparaat en u heeft dan minder last van uitval van uw apparatuur.

CLEANING

Bij onderhoud en reparatie is Cleaning noodzakelijk voor uw efficiency In uw bedrijf wordt ongetwijfeld aandacht besteed aan het preventief onderhoud en het periodiek schoonmaken van uw bedrijfsmiddelen. Dit doet u om vroegtijdig uitvallen van machines te voorkomen.

MAAR DOET U DIT OOK OP UW KANTOOR ?

Ook uw computers, beeldschermen, toetsenborden en printers hebben regelmatig onderhoud en schoonmaak nodig. En juist deze apparatuur wordt door uw eventuele schoonmaakdienst angstvallig overgeslagen, omdat dit niet geheel zonder risico is, en het werk voor specialisten is.
Hier zit het vol met bacteriën

(afbeelding invoegen)
Hoewel je ze niet kunt zien, zijn er altijd en overal micro-organismen om ons heen. Zowel op je hardware in huis, kantoor op je lichaam als ook op je huisdieren. Sommige helpen je gezond te blijven, terwijl andere juist infecties en ziekten kunnen veroorzaken.

ALFACOM Benelux kan u van dienst zijn door middel van het reinigen van uw hardware met producten van zeer hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor deze doeleinden. Bel vrijblijvend voor een offerte om een onderhoudscontract aan te vragen. U zult merken dat de prestaties van uw personeel en computers verbeteren. Dit verlengt ook de levensduur van het apparaat en u heeft dan minder last van uitval van uw apparatuur.

 

Bel 010-4130503 voor een afspraak.

Voorrijkostentabel per ENKELE RIT IN € EURO:

PlaatsPrijs (€)
Rotterdam20,00
Schiedam20,00
Dordrecht29,50
Spijkenisse29,50
Den Haag30,00 – 35,00
Gouda29,50
Zoetermeer29,50
Leiden45,00
Alphen a/d Rijn35,00
Amsterdam80,00
Breda45,00
Gorinchem40,00
Roosendaal55,00
daar buiten0,50 per gereden kilometer

Indien u een bedrijf of kantoor aan huis heeft, kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 010-4130503. Wij bieden een zeer betaalbaar onderhoudscontract aan. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en laat u specifiek adviseren over de mogelijkheden voor uw organisatie. 


Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. en verzendkosten.
Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.