Mobiele telefoon Reparatie Service

Bent u op zoek naar iemand om uw mobiele telefoon te repareren?

U hoeft niet verder te zoeken, we maken het hele proces gemakkelijk voor u!
Onze ingenieurs zullen zich inspannen om uw mobiele telefoon bij ons in de winkel binnen 24 uur (tenzij anders vermeld) te repareren.
Als de storing ingewikkelder is of als we moeten wachten op extra onderdelen of componenten van de fabrikant kan de reparatietermijn toenemen.
Uw fabrieksgarantie dekt geen fout die is opgetreden als gevolg van fysieke of vloeibare schade.
Enkele voorbeelden die niet worden gedekt binnen de garantieperiode zijn, vochtschade, gebroken LCD-schermen, beschadigde schakelaars of veiligheidscodes.
Als uw toestel door water of een ander vloeistof is beschadigd kunnen we de reparatie ook uitvoeren, wel onder voorbehoud van de omvang van de schade.
Wij accepteren telefoontoestellen , tablets, iPhone en iPad die de fabrikant niet meer accepteert omdat deze buiten de garantie valt.

Smart- iPhone, chipreparaties

Door rijke jaren ervaring die wij hebben op het gebied van chipreparaties aan computers en laptops, zijn wij ook in staat ook chipreparaties uit te voeren aan smart en iPhones, tablets,iPad of iPod.
Dus als je een kapotte LED, touchscreen, geen geluid of problemen bij opladen of een andere fouten heeft met uw smartphone, wij kunnen het snel herstellen!

Inhoud