Ons stappenplan VoIP bellen

Stap 1 – Acquisitie adviesgesprek

  • Op basis van de door u verstrekte informatie tijdens onze acquisitiegesprek maken we wel of geen afspraak om een inventarisatie omtrent uw huidige belgedrag en behoeften te bespreken.

Stap 2 – Inventarisatie op locatie

  • Om een indicatie te krijgen betreft uw netwerkstructuur, telefonieapparatuur en uw wensen omtrent het bellen te bespreken is een inventarisatie op locatie nodig. Dit om u een geheel vrijblijvende offerte aan te bieden betreft eventueel benodigde apparatuur en belconfiguratie ( belplan ).

Stap 3 – Aanbieden van een offerte

  • We zullen u vragen om een belspecificatie van de afgelopen 2 maanden, dit om uw voordeel uit te rekenen als u kiest voor bellen met Alfacom.
  • Indien uw interesse is gewekt na het zien van de uw kostenvoordeel, sturen wij u een overzicht toe met onze telefonieapparatuur en de kosten ervan. Hieruit kunt u kiezen welk apparatuur u wenst aan te schaffen. Uiteraard kunt u ook ons advies hieromtrent vragen, zonder enige verdere verplichting.
  • Daarna zullen wij u geheel vrijblijvend een offerte aanbieden voor de gehele implementatie, besproken configuratie en apparatuur.
  • Na een ondertekend akkoord en overeengekomen betaling gaan wij u benodigde apparatuur bestellen en de configuratie voor zover mogelijk voorbereiden.

Stap 4 – Planning en uitvoering op locatie.

  • Zodra de voorbereiding van de configuratie is voltooid ( bij ons op locatie ), nemen wij contact op om een afspraak te plannen om de implementatie, en uiteindelijke afgesproken belconfiguratie ( belplan ) op locatie uit te voeren. De implementatie wordt  getest en waar nodig aangepast. Hierna kunt u genieten van alle voordelen die bellen met Alfacom via het VoIP platvorm u bied.