Inleiding

Erkend Data Herstel Rotterdam Service Partners

erkend Partner van StellarĀ® Data Recovery!
De Data Herstel Rotterdam Service Partners van Stellar zijn professionele IT dienstverleners die door Stellar zijn benaderd om servicepartner te worden. De partners hebben korte lijnen met ons Data Herstel laboratorium en zijn u deskundig en snel van dienst.

Neem contact op met ons als erkend Stellar Data Herstel Rotterdam Service Partner
Wij adviseren u om bij eventueel dataverlies of andere problemen met uw computerapparatuur contact op te nemen met ons als een van de door Stellar erkende Data Herstel Rotterdam Service Partners.

Wat kunnen wij voor u doen?
 • Wij helpen u met het stellen van een juiste pre-diagnose.

  Soms ligt een probleem niet bij de datadrager (harde schijf, SSD, microchip) maar heeft het een andere oorzaak. Soms kan met speciale non-intrusive data Herstel software uw verloren data teruggevonden worden.

 • U helpen met het nemen van de juiste beslissing

  Wel of niet data recovery laten uitvoeren? Prijsindicatie, andere opties, etc.

 • Als data recovery service nodig is u hierin adviseren en u helpen met het proces

  opsturen van uw datadrager naar het laboratorium, contact houden met de technici van Stellar, overleg voeren indien nodig, beoordelen van de Herstel, etc.

 • U na de Herstel helpen met het terugzetten van uw data en met het eventueel herinstalleren van uw apparatuur.

  de teruggehaalde data staat op een nieuwe datadrager. De data wilt u teruggeplaatst hebben in uw oude apparatuur of in bij de partner nieuw aangeschafte apparatuur.

 • U goed adviseren op het gebied van een back-up plan

  een goed back-up plan voorkomt het verlies van data in de toekomst. Er zijn vele mogelijkheden. Een Stellar partner kan u daarin goed adviseren.

Uw partner zal nooit uw harde schijf open maken, het fabriekszegel verbreken of andere handelingen verrichten die schade aan uw datadrager of verder dataverlies kunnen veroorzaken.

Inhoud