Klik hier om naar de Webwinkel te gaan

Alfacom Benelux een gedegen partner zijn voor het leveren van computer en netwerkproducten

Als u zich bezig houd met het beheren van het netwerk van het bedrijf, kan Alfacom Benelux een gedegen partner zijn voor het leveren van computer en netwerkproducten.

Voor meer informatie kunt u ook onze productenwijzer gebruiken.

  • Doordat wij geen voorraad kennen kunnen wij voor de meeste producten scherpe prijzen hanteren.
  • Ook hebben wij verschillende bronnen waardoor wij vaak in staat zijn producten te leveren die andere leveranciers niet op voorraad hebben.
  • U bent op zoek naar een onderdeel van printer, server, computer, laptop etc. dan kunt u dit melden via ticket response .

Alfacom Benelux is voor uw bedrijf een goede en betrouwbare leverancier voor nu of in de toekomst.
Om onze en de continuïteit van onze dealers te waarborgen levert Alfacom die merken die hun kwaliteiten en continuïteit ruimschoots bewezen hebben en degelijke support bieden.

Als U bij de virtuele kassa staat om af te rekenen.
  1. Controleer of alle te bestellen producten in uw mandje zijn geplaatst. Let hierbij nauwkeurig op het ingevulde aantal.
  2. U betaalt vooraf per gekozen betaalmethode. Maak uw keuze bij het vakje “Aflevering” voor het juiste bedrag.
  3. Vul de gevraagde klantinformatie in als daarom wordt gevraagd. Alle met een sterretje gemarkeerde vakjes MOETEN ingevuld worden. LET OP: omdat wij een controle willen kunnen uitvoeren is het verplicht om uw telefoonnummer en mail-adres in te vullen. Dit om uw de identiteit vast te stellen.
  4. Tenslotte drukt u op de knop “Bestelling verzenden”, via e-mail wordt de bestelling naar ons verstuurd. Wij zullen aan de hand van uw opgegeven telefoonnummer uw identiteit controleren. Bij twijfel zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Binnen 48 uur (tijdens werkdagen) krijgt u van ons een bevestiging van uw bestelling per e-mail of fax.
  5. De levertijd staat vermeld in de orderbevestiging en bedraagt in de regel ongeveer 1 tot 2 werkdagen mits voorradig.
  6. De verzendkosten zijn € 15,00 tot 15KG >15KG € 0,50 per kilo extra.
  7. LET OP: De bedragen zijn inclusief BTW, maar Exclusief verwijderingsbijdrage en de kosten voor Bum Stemra. De verwijderingsbijdrage wordt vermeld op de orderbevestiging.