Dit zijn wij

 

Alfacom Benelux is een service en verkooporganisatie die zich specialiseert in ICT oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, alsmede service en verkoop aan particulieren.

Met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van netwerken, hardware, computer, laptop, macbook reparaties.Tijdens onze jaren dienstverlening voor bedrijven en particulieren betreft Software – PC ondersteuning , is Alfacom IT gekwalificeerd en heeft de kennis om bedrijven en particulier te helpen bij problemen die zij ondervinden rondom de IT installaties.

Wij zijn een service en verkooporganisatie die zich specialiseert in ICT oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, alsmede service en verkoop aan particulieren. Als belangrijkste uitgangspunt heeft Alfacom gekozen voor beheer tot maximaal 25 computers per bedrijf, dit om u als klant de beste service, zekerheid en continuïteit te kunnen bieden tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Alfacom Benelux is uw partner op het gebied van hard- en software van computersystemen, netwerken, randapparatuur en de (totaal)automatisering van uw bedrijf.

Alfacom Benelux heeft als doelstelling een langdurige samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij zijn een service organisatie die zich specialiseert in IT oplossingen voor kleine gevestigde ondernemingen (MKB), ook als het gaat om 1 computer.

Voor meer informatie klik hier