Verander de manier waarop u werkt

Met Online Werkplek worden uw programma’s op een server in een datacentrum geplaatst, in plaats van op uw eigen server in uw kantoor. Via een internetverbinding kunt u de programma’s gebruiken alsof ze op uw eigen server staan. De continuïteit wordt gewaarborgd door vakkundig geplaatste hardware in een beveiligd datacenter. Daar wordt gezorgd voor het beheer en onderhoud van de infrastructuur.

Elk geschikt apparaat met een internetverbinding kan vanaf iedere locatie, via een veilige, versleutelde RDP-verbinding, in deze externe omgeving werken. Voor toegang vanaf uw kantooromgeving kan een VPN-verbinding worden ingesteld. U kunt kiezen voor extra beveiliging door authenticatie via sms of een token.

U hoeft niet te investeren in eigen servers en slechts een maandelijks bedrag te betalen. Ook is er de mogelijkheid extra capaciteit aan te schaffen. Per gebruiker wordt standaard 10gb beschikbaar gesteld, extra opslag is alleen noodzakelijk als het gemiddelde van alle gebruikers de limiet overschrijdt.

Voorbeelden van bovengenoemde programma’s zijn Microsoft Office, POS (Point Of Sale), CRM, financiële software etc. U heeft de mogelijkheid het programma te testen alvorens u deze dienst afneemt.

Online Kantoor combineert de functies voor samenwerking, communicatie en beveiliging voor een zeer betaalbare prijs.