Acronis Backup

MICROSOFT 365  DATABESCHERMING: HOE VOORKOM JE DATAVERLIES.

Veel bedrijven zijn afhankelijk van Microsoft 365 voor de bedrijfscontinuïteit. Dagelijks worden diverse Microsoft 365 applicaties gebruikt om belangrijke bedrijfsdata op te slaan, te bewerken en te delen. Met een betrouwbare toegang tot alle applicaties, zorgt Microsoft ervoor dat een gebruiker altijd en overal kan werken. Wat echter ontbreekt is een goede backup-oplossing, die data beschermt en snel herstelt bij verlies of beschadiging, zodat ook na een aanval of ongeluk het bedrijf kan blijven draaien.

Microsoft 365 biedt niet voldoende databescherming & herstelopties

De misvatting die veel bedrijven hebben is dat Microsoft volwaardige gegevensbescherming en gegevensretentie op lange termijn biedt voor Microsoft 365 gebruikers. De realiteit is echter dat e-mails, bijlagen en gedeelde bestanden die zijn opgeslagen in Microsoft 365 niet zijn beschermd tegen de meest voorkomende problemen voor dataverlies: van het per ongeluk verwijderen van bestanden tot een geavanceerde malware-aanval.

Daarbij biedt Microsoft slechts minimale opties om verloren, verwijderde of beschadigde Microsoft 365 data te herstellen.

In dit whitepaper delen we 6 belangrijke kwetsbaarheden binnen de Microsoft 365 databescherming en geven we diverse mogelijkheden, verpakt in één oplossing, om die kwetsbaarheden te verhelpen en dataverlies te voorkomen.

In dit whitepaper:

• 6 kwetsbaarheden in Microsoft 365 databescherming
• Een oplossing om Microsoft’s kwetsbaarheden te verhelpen.

Acronis Cyber Backup Cloud

Dit whitepaper is gemaakt in samenwerking met Acronis. De oplossing om Microsoft’s kwetsbaarheden te verhelpen is Acronis Cyber Backup Cloud. Bron: Whitepaper – Six costly data protection gaps in Microsoft Office 365 and how to close them

Mircosoft biedt helaas weinig garanties in geval van calamiteit!

Whitepaper – Microsoft 365 databescherming – Hoe voorkom je dataverlies? Alfacom Benelux   1

Let op deze Whitepaper is een momentopname er kan ten allen tijde een wijziging plaatsvinden