Clouddiensten

Verander de manier waarop u werkt.

Met Online Werkplek worden uw programma’s op een server in een datacentrum geplaatst, in plaats van op uw eigen server in uw kantoor. Via een internetverbinding kunt u de programma’s gebruiken alsof ze op uw eigen server staan. De continuïteit wordt gewaarborgd door vakkundig geplaatste hardware in een beveiligd datacenter. Daar wordt gezorgd voor het beheer en onderhoud van de infrastructuur.

Elk geschikt apparaat met een internetverbinding kan vanaf iedere locatie, via een veilige, versleutelde RDP-verbinding, in deze externe omgeving werken. Voor toegang vanaf uw kantooromgeving kan een VPN-verbinding worden ingesteld. U kunt kiezen voor extra beveiliging door authenticatie via sms of een token.

U hoeft niet te investeren in eigen servers en slechts een maandelijks bedrag te betalen. Ook is er de mogelijkheid extra capaciteit aan te schaffen. Per gebruiker wordt standaard 10gb beschikbaar gesteld, extra opslag is alleen noodzakelijk als het gemiddelde van alle gebruikers de limiet overschrijdt.

Voorbeelden van bovengenoemde programma’s zijn Microsoft Office, POS (Point Of Sale), CRM, financiële software etc. U heeft de mogelijkheid het programma te testen alvorens u deze dienst afneemt.

Online Kantoor combineert de functies voor samenwerking, communicatie en beveiliging voor een zeer betaalbare prijs.

Alfacom online saas diensten

Alfacom Onliver diensten
Elk geschikt apparaat met een internetverbinding kan vanaf iedere locatie, via een veilige, versleutelde RDP-verbinding, in deze externe omgeving werken. Voor toegang vanaf uw kantooromgeving kan een VPN-verbinding worden ingesteld.

Klik hier voor meer informatie
Microsoft online diensten

Microsoft online diensten
Office 365 / Exchange Online: e-mail, agenda en contactpersonen overal beschikbaar, online vereenvoudigt de manier waarop je zowel online als offline werkt. Office 365 heeft versies voor bedrijven, thuisgebruik, zelfstandigen om te voldoen aan verschillende behoeften, toepassingen en computers. Microsoft is verantwoordelijk voor het onderhouden, het up-to-date houden en beveiligen van deze diensten.

Klik hier voor meer informatie
ServerKingdom hosting

ServerKingdom internetdiensten en webhosting
ServerKingdom is een bedrijf dat zich bezig houd met domeinregistratie, webhosting, design en een aantal website's in beheer heeft. Wij staan voor stabiliteit, snelheid, flexibiliteit, goede service en een optimale prijs/ kwaliteitsverhouding. Graag zouden wij u helpen met het oplossen van al uw internet wensen en begroeten als klant. "ServerKingdom, uw partner op internet".

Klik hier voor meer informatie