Alfacom haal en breng service

U dient eerst contact op te nemen voordat u gebruik wilt maken van Alfacom haal en breng service. 

Wat zij n de mogelijkheden om uw reparatie aan te bieden:
  • U kunt uw te repareren apparaat afgeven aan Lijstenmakerij LeBouclier, Kleiweg 201, 3051XJ.
  • U kunt gebruik maken van onze gratis Alfacom haal en breng service ( binnen een straal van 10 km van ons vestigingsadres ). Er zal in overleg een afspraak worden gemaakt om uw apparaat af te halen en het weer retour brengen.
  • U kunt uw reparatie opsturen naar Alfacom, alvorens het opsturen eerst contact opnemen.
    ( Het gerepareerde apparaat of onderdeel wordt retour gezonden via PostNL. De portokosten van de retourzending zijn voor de klant).
  • U wilt de reparatie thuis laten uitvoeren, afhankelijk  van het probleem is dat ook mogelijk. Klik dan onderaan de pagina op “Hulp aan Huis”.

Alvoren het ophalen of opsturen van het te repareren apparaat wordt het probleem met u doorgenomen en bespreken wij welke informatie eventueel veilig gesteld dient te worden. Het apparaat zal conform afspraken worden gerepareerd en/of geïnstalleerd.

Over het algemeen duurt een reparatie tussen de twee à zeven werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen en omvang van het probleem.

U wilt uw te repareren apparaat laten ophalen:

doe een aanvraag via ons  kies bij het type contact voor “Alfacom Reparatie haal en breng service”, of bel  0104138360

Wat hebben wij nodig?:

Klik op  Wat legt u klaar/geeft u mee/stuurt u mee naar Alfacom

Bij het aanbieden van uw reparatie gaat u tevens akkoord met onze rework-garantievoorwaarden en onze Privacy policy (AVG) voorwaarden.

Contents